Uutisia

 

Vuosi 2023

Vuonna 2023 meillä ei ollut pentuja. Vuoden kohokohtia olivat Upin ja muutamien kasvattiemme hyvät tulokset.

UPI

Streamside's Yokon Streamer eli Upi saapui meille 2022 vuoden lopulla tuontikoirana Norjasta. Upi on working linjainen musta-valkoinen poitsu. Upi aloitti metsästysuransa 10kk ikäisenä metsästyskokeiden vesityökokeessa, läpäisten sen hienosti Hyväksytysti :)

Vesilintukokeessa Iissä Upi sai AVO 1 84p. tuloksen ja siirtyi Voittajaluokkaan. Springerspanieleiden mestaruuskokeessa Yli-tornion kanalintukokeessa tuli toinen VOI 1 tulos 87p. ja sunnuntaina Upi kruunattiin 12kk ikäisenä Springerspanieleiden metsästysmestariksi 2023! 

21.10. Upi starttasi vielä fasaanikokeessa saaden toisen VOI 1 tuloksen 80p. Ensivuodelle jäi sitten tavoitteeksi viimeinen voittajaluokan ykköstulos vesilintukokeesta ja sen myötä FI KVA titteli :) 

Syksyllä Upi terveystutkittiin hyvin tuloksin. Lonkat olivat A/A ja silmät Terveet.

NAPPI

Quadmir's Una Bella eli Nappi kävi keväällä näyttelyssä Latvian puolella saaden viimeisen LAtvian Sertin ja siitä tuli LV MVA.  

Syksyllä Iin vesilintukokeessa Nappi sai VOI 2 - tuloksen.

PIPSA

FI JVA Quadmir's Pandora eli Pipsa keskittyi pääasiassa Mejäilemään tänä vuonna. 13.5. saatiin ensimmäinen VOI 1 tulos 40p., 6.7. tuli toinen VOI 1 42p. ja 10.9. kolmas VOI 1 tulos 46p. sekä FI JVA Titteli :)  

Kesällä Pipsa suoritti spanieleiden metsästyksen vesityökokeen Hyväksytysti läpi ja syksyllä Iin vesilintukokeessa sai neljän tunnin urakoinnin jälkeen AVO 2 - tuloksen :)

Keväällä Pipsa kävi Akaan näyttelyssä saaden ERI 2 tuloksen.

ROLLE

EE LV MVA FI JVA Quadmir's Back to Future kävi keväällä Rigassa näyttelyssä ollen ROP ja RYP 3, sai kolmannen Sertin ja sai LV MVA tittelin. Kevään toisella näyttelyreissulla Virossa Rolle oli PU 2, sai Sertin tullen myös EE MVA:ksi :)

LYSTI

Quadmir's Stella Vela eli Lysti osallistui keväällä Akaan näyttelyyn saaden EH 2 tuloksen. Syksyllä Lysti osallistui Mejä kokeeseen saaden upean tuloksen AVO 1 47p. :)

AIKKA

Quadmir's Elektric Shadow eli Aikka osallistui keväällä Akaan näyttelyyn, ollen hienosti PU 3 ja sai Vara-Sertin!

TULOKSIA:

Quadmir's Electric Starlight eli Siru osallistui keväällä Rauman näyttelyyn saaden ERI 1 tuloksen.

Quadmir's King of the Moon eli Lippa on kilpaillut tämän vuoden aikana loistavilla tuloksilla Agilityssä, nousten Maxi- 1:stä Maxi-2:iin ja saaden sieltäkin jo kaksi LUVA:aa!

Quadmir's Stella Crux eli Roni osallistui Virossa Tarton INT näyttelyyn ollen lauantaina PU 3 ja sai Vara-Cacibin ja sunnuntaina Sertin :) 

Vuosi 2022

31.12.2022

Vuonna 2022 meillä ei ollut pentuja, mutta kasvatit edustivat meitä hienosti. Vielä korona aika hieman rajoitti aktiivisuutta, mutta ensi vuonna sitten paremmin...

Mustavalkoinen uros pentu Quadmir's Unique Arcibald etsii vielä omaa rakastavaa kotiaan. Pentu on nyt 7vk ikäinen ja luovutus on 14.5.2020 eteenpäin. Pennulle etsitään rakastavaa, ja jotain lajia harrastavaa kotia, joka ymmärtää hyvin aktiivisen pojan tarpeet, eli pelkäksi sohvakoiraksi hän on liian aktiivinen. Suvultaan käy kaikkeen käyttön,...

Kaikilla pennuilla on alustavasti koti tiedossa :) Seuraavat Quadmir's pennut suunnitteilla talvella 2021!

Siirin kaikki pennut ovat nyt myyty tai alustavasti varattu. Pullan pennuissa on yksi ruskea uros vielä vapaana.

Pulla (Quadmir's Sweet Unique Rose) synnytti seitsemän kaunista ja vahvaa pentua. Viisi poikaa ja kaksi tyttöä. Pennuista yksi maksa-valkoinen poika etsii vielä omaa kotiaan :)